Partnereinknek

Fontos információk a Fizetési Ponttól

Hamarosan: Új típusú okos POS terminálok a Fizetési Pontnál!Idén nyáron nem egy, és nem is kettő, hanem azonnal 3 újdonság érkezik! Íme a 3 új terminál, amit hamarosan akár Te is igénybe vehetsz!

Idén nyáron bővítjük POS termináljaink körét és jól ismert okos POS terminálunk (POI terminál) mellé új technológiákat vezetünk be kínálatunkban, és természetesen a meglévő POS terminálunkat is fejlesztjük, modernizáljuk.

Nézd meg az újdonságokat!

Soft POS

Mi is kihasználjuk az okostelefonok rohamosan fejlődő funkcióit és nyár végén bemutatjuk SoftPOS megoldásunkat. Ez egy bankkártyás fizetést lehetővé tevő okostelefonon lévő alkalmazás. A letölthető alkalmazás segítségével az okostelefonon is tudsz majd bankkártyás fizetési tranzakciókat bonyolítani.

 

 

Mini POS

A kis méretű, önálló POS terminál lehetővé teszi az összes típusú bankkártya használatát, PIN kód beütését. A vásárlásról szóló nyugtát pedig e-mailben továbbítja a vevő által megadott e-mail címre.

 

 

 

Új okos POS terminál

Jól ismert POS termináljainkat is modernebbre cseréljük. A nagyméretű érintőképernyő segítségével még egyszerűbbé és gyorsabbá válik a kezelés, a jól megszokott funkciók megtartása mellett.

 

 

A Fizetési Pont rekord idő alatt vezette be a 15 ezer forint alatti PIN-kód mentességetMagyarországon elsőként a Fizetési Pont tette lehetővé POS termináljain a 15 ezer forint alatti, PIN-kód megadása nélküli vásárlást...

Magyarországon elsőként a Fizetési Pont tette lehetővé POS termináljain a 15 ezer forint alatti, PIN-kód megadása nélküli vásárlást. 

koronavírus terjedése okozta veszélyhelyzetre való tekintettel, az érintéses fizetések egészségügyi biztonsága növelése érdekében Magyar Kormány 5.000 forintról 15.000 forintra emelte a PINkód megadása nélkül végrehajtható érintéses tranzakciók limitjét. Az erről szóló kormányrendelet 2020. március 24-én jelent meg a Magyar Közlönyben és március 25-én lépett hatályba. 

A Fizetési Pont rekordidő alatt tett eleget a kormányrendeletben meghatározott limitemelésnekA Fizetés Pont által üzemeltetett POS terminálok már a kormányrendelet hatályba lépésének napjától átálltak a magasabb limitreígy 15.000 forint alatt az érintéses fizetéssel használt bankkártyák esetén csak akkor kérnek PIN-kódot, ha a kibocsátó bank a limitemelést még nem hajtotta végre. 

Közös társadalmi feladatunk a koronavírus terjedésének megfékezése. A Fizetési Pont mindent megtesz, amivel Magyarország innovatív POS terminál üzemeltetőjeként hozzá tud járulni a közös erőfeszítésekhez.  

Kutatások bizonyították, hogy a bankkártyás fizetés jelentősen biztonságosabb a készpénzes fizetésnél. A WHO két hete hívta fel a figyelmet arra, hogy aki csak teheti, kerülje a készpénz használatát, mert a bankjegyeken és az érméken is terjedhet a koronavírus. Éppen ezért üdvözöljük, hogy a Magyar Kormány lehetővé tette a limitemelést, hiszen így a kártyás fizetési tranzakciók közel 90% fizikai érintkezés nélkül megtörténhet.  

A Fizetési Pont POS termináljait üzemeltető boltok és szolgáltatók pénztárosainak és vevőinek biztonsága érdekében úgy döntöttünk, hogy nem várjuk meg az április 15-i véghatáridőt, hanem azonnal, már a mai naptól bevezetjük a 15.000 Ft vásárlási összeg alatt a PIN kód nélküli érintéses fizetést.” mondta dr. Feith Zoltán, a Fizetési Pont vezérigazgatója. 

Mivel a Fizetési Pont korszerű, úgynevezett intelligens POS termináljai az okostelefonokkal történő egyérintéses fizetést is támogatják, akár a 15.000 Ft feletti vásárlásoknál sem kell PIN kódot megadni, ha a fizetési művelet okostelefonnal történik. 

A lakosságot arra kérjük, hogy a készpénz használata helyett éljenek az új érintésnélküli fizetési lehetőségekkel, és ezzel is csökkentsék a koronavírussal való megfertőződés esélyét. 

Kérdésed maradt?

Több információra van szükséged?
Add meg telefonszámodat, és kollégánk visszahív.

Visszahívást kérek
Fizetési Pont

A Fizetési Pont terminál elfogadja:

Telefonos ügyfélszolgálat

Kedves szakértő kollégáink segítenek neked!

+36 (1) 577 4664

Munkanapokon
08:00-18:00-ig

Cégadatok

1027 Budapest, Kapás utca 6-12.
Cégjegyzékszám: 01-09-294972
Nyilvántartó: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Kövess minket