Ismerjen meg minket

A Fizetési Pont 2017 óta a hazai kis- és középvállalkozások megbízható partnere
Image link

Kik vagyunk

A Fizetési Pont Magyarország legnagyobb nem banki POS terminál szolgáltatója. 
Víziónk, hogy folyamatos innovatív technikai fejlesztéseink révén a magyar vállalkozások számára is elérhetővé tegyük a legmodernebb, legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat a bankkártya elfogadás terén. Célunk, hogy folyamatosan a piaci trendekhez igazodva, mégis egyszerűen biztosítsuk a magyar kkv szektor számára a legkorszerűbb fizetési megoldásokat, hogy a hazai vállalkozások versenyképesek maradhassanak.

Történetünk

2017

Elindult a Fizetési Pont

Létrehoztuk Magyarország legnagyobb, bankoktól független elektronikus fizetési és innovatív pénzforgalmi hálózatát. Szolgáltatásainkat kifejezetten mikro-, kis- és középvállalkozásokra szabtuk, elérhetővé téve számukra azokat az előnyöket, amelyeket eddig csak nagyvállalatok élvezhettek.

2018

Intelligens terminálok bevezetése

A 4 legnagyobb hazai bankkártya-elfogadó közül a mi áraink bizonyultak a legkedvezőbbnek. Intelligens POS-termináljainkon bevezettük a mobiltelefonegyenleg-feltöltés, a közüzemi díjfizetés és jutalékfizetési funkciókat. A piacon elérhető POS-terminál szolgáltatók közül 2018-ban is minket választottak a legtöbben.

2019

Szolgáltatásaink bővítése

Folyamatosan újabb és újabb értéknövelt szolgáltatásokat biztosítottunk ügyfeleink számára. Ilyen például a Príma gázpalackok rendelése is. Emellett a kisvállalkozások számára is elérhetővé tettük a non-blended (transzparens) árazást, ígyl az összes költség és a bankkártyaterminál-szolgáltató árrése is nyilvános lett.

2020

SoftPos bevezetése

Magyarországon elsőként a Fizetési Pont tette lehetővé POS termináljain a 15 ezer forint alatti, PIN-kód megadása nélküli vásárlást. Valamint, a magyar piacon szintén elsőként mutattuk be a SoftPOS alkalmazásunkat, amellyel lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára, hogy saját mobiltelefon készülékeiken is fogadhassanak kártyás fizetéseket.

2021

Újabb innovációk

SoftPOS termékünket továbbfejlesztettük, és pin kód elfogadására is lehet már használni. Emellett nagy örömmel töltött el minket, hogy elnyertük a 2021-es Fintech Awards és CEO awards ÉV POS Terminál Üzemeltetője díjait.

2022

Ügyfélbarát megoldások kiterjesztése

Nálunk az ügyfeleink az elsők, így 2022-ben elérhetővé tettük ügyfélszolgálatunkat 5 másodpercen belül. Emellett bevezettük az online és személyes ügyfélelégedettségi méréseket.

2023

Új terminál a portfólióban

2023-ban egy új terminált dobtunk piacra, a NEXGO N86-os modelljét, amellyel egy új, hordozható, kompakt, de strapabíró készülék jelent meg portfóliónkban.