Új kártyás elektronikus fizetési megoldást mutatott be a Fizetési Pont, Magyarország 3. legnagyobb POS terminál üzemeltetője. A Fizetési Pont a világon az első szolgáltató, aki sikeresen hajtott végre SoftPOS technológiával bankkártyás vásárlási tranzakciót Magyarországon, így a vállalat elsőként honosította meg azt a forradalmian új technológiát, ami alapjaiban változtathatja meg a bankkártyás elektronikus fizetési piacot.

A SoftPOS mobil alkalmazás használata nagyon egyszerű, mert ezzel a kártyás fizetés elfogadásához elegendő egy okostelefonnal rendelkezni. Azért nincs szükség POS terminál beszerzésére, mert a Fizetési Pont SoftPOS mobil alkalmazás letöltése, és a szerződés megkötése, szinte azonnal képessé teszi a Fizetési Pont partnereit elektronikus kártyás fizetés elfogadására.

A Fizetési Pont, a tesztgyőztes POS terminál szolgáltató, bizonyítottan a piacon legolcsóbban nyújtja a kártyás elektronikus fizetési megoldásait, és a tervei szerint a forradalmian új SoftPOS alkalmazást is a legversenyképesebb áron fogja biztosítani.

A Fizetési Pont az egyetlen olyan POS terminál szolgáltató Magyarországon, aki 80.000 forintos vissza nem térítendő állami támogatást tud adni a Pénzügyminisztérium POS terminál telepítési program keretében. A 80.000 forintos támogatást a SoftPOS virtuális POS terminál igénybevétele esetén is biztosítja a cég.

A Magyar Kormány 2021. január 1-től kötelezővé teszi a kártyás elektronikus fizetési lehetőség biztosítását az online pénztárgépet használó vállalkozások számára, ami segíti a bankkártyás fizetési megoldások széleskörű elterjedését Magyarországon. A Fizetési Pont azzal is támogatja az érintett vállalkozókat, hogy megkönnyíti számukra a kártyás elektronikus fizetési megoldás bevezetését, így, akik a Fizetési Pontot választják, ebben az évben ingyenesen vehetik igénybe a cég elektronikus fizetési szolgáltatását.

A statisztikák szerint az idei évben új elektronikus fizetési szolgáltatást bevezető vállalkozások közül a legtöbben a Fizetési Pontot választották. A Fizetési Pont termináljaihoz, legyen az hagyományos terminál, vagy az új SoftPOS alkalmazás, szinte azonnal, és terminál vásárlási díj megfizetése nélkül hozzá lehet jutni.

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?> @font-face{ font-family:'icomoon'; src:url('https://fizetesipont.hu/wp-content/themes/salient/css/fonts/icomoon.eot'); src:url('https://fizetesipont.hu/wp-content/themes/salient/css/fonts/icomoon.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('https://fizetesipont.hu/wp-content/themes/salient/css/fonts/icomoon.woff') format('woff'), url('https://fizetesipont.hu/wp-content/themes/salient/css/fonts/icomoon.ttf') format('truetype'), url('https://fizetesipont.hu/wp-content/themes/salient/css/fonts/icomoon.svg#icomoon') format('svg'); font-weight:normal; font-style:normal } .icon-salient-x, .icon-salient-m-eye, .icon-salient-search, .icon-salient-woo-zoom-icon, .icon-salient-right-arrow, .icon-salient-left-arrow, .icon-salient-right-line, .icon-salient-back-to-all, .icon-salient-left-arrow-thin, .icon-salient-right-arrow-thin, .icon-salient-down-arrow-thin, .icon-salient-down-arrow, .icon-salient-google-plus, .ascend .mfp-image-holder .mfp-close, .ascend .mfp-iframe-holder .mfp-close, .mfp-iframe-holder .mfp-close, .mfp-image-holder .mfp-close, .mfp-iframe-holder .mfp-close, .mfp-iframe-holder .mfp-close, .icon-salient-facebook, .icon-salient-twitter, .icon-salient-pinterest, .icon-salient-heart, .icon-salient-heart-2, .icon-salient-plus, .icon-salient-cart, .icon-salient-pencil, .icon-salient-artstation, .icon-salient-discord, .icon-be, .icon-vimeo, .icon-soundcloud, .icon-button-arrow, .icon-salient-thin-line, .icon-salient-spotify, .icon-salient-m-user, .salient-page-submenu-icon, .icon-salient-m-clock, .video-play-button, .mejs-controls .mejs-button button { speak: none; font-style: normal; font-weight: 400; font-variant: normal; text-transform: none; line-height: 1; -webkit-font-smoothing: antialiased; font-family: icomoon !important; }