Impresszum, Jogi nyilatkozat

www.fizetesipont.hu oldal (Honlap) tulajdonosa és üzemeltetője: a Fizetési Pont Terminál Üzemeltető Kft. (Üzemeltető)

Cím:1026 Budapest, Pasaréti út 83.
Cégjegyzékszám:01 09 294972
Az üzemeltetőt nyilvántartó bíróság:Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám:14355901-2-41
Telefon:+36 (1) 577 – 4664
E-mail:info@fizetesipont.hu
Honlap:www.fizetesipont.hu

Jogi felelősség

A Honlap, vagy Honlap bármely oldalának a megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet e feltételekkel, ne nyissa meg Honlapunkat!

A Honlapon megjelenő tartalmakért az Üzemeltető a felelős.

A Honlapon megvalósuló adatkezelés a Honlap Adatkezelési Tájékoztatója szerint történik.

A Honlapon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az aktuális, általános szerződési feltételrendszert a mindenkor hatályos üzemeltetői „Általános Szerződési Feltételek” és „Hirdetmények” tartalmazzák. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Honlapon megjelenített információk esetleges hibáiért.

Az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a Honlap használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A Honlapon megjelenő tartalom az Üzemeltető kizárólagos szellemi tulajdona. A Honlap, az azon található minden képi, vizuális, grafikai és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása vagy használata kizárólag az Üzemeltető előzetes, kifejezett és erre vonatkozó, írásbeli engedélyével lehetséges.

Fizetési Pont

A „FIZETÉSI PONT” megjelölésű, színes ábrával kombinált védjegy kizárólagos tulajdonosa a Fizetési Pont Kft.

A védjegy az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál, 012080578 számon bejelentett védjegy. A védjegy használatának a kizárólagos jogával Fizetési Pont Cégcsoport tagjai rendelkeznek. A védjegy szöveges és grafikus megjelenítéssel történő használatára kizárólag a védjegyjogosultnak van jogosultsága. A védjegyjogosult e joga alapján bárkivel szemben felléphet, aki az írásos engedélye nélkül használ a bejegyzett „FIZETÉSI PONT” védjeggyel azonos, vagy azzal összetéveszthető szöveges, illetve grafikus megjelölést, megjelenítést.

Budapest, 2019. november 1.