Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

A 2021. január 1-i elektronikus fizetési határidő ugyan lejárt, ennek ellenére sokan még mindig nem döntötték el, milyen POS terminált szeretnének. Te is közéjük tartozol? A legegyszerűbb megoldást keresed, de nem vagy benne biztos, hogy az jó lesz neked? Ne keress tovább! Bemutatjuk Neked, hogyan működik a SoftPOS és utána biztosan ezt akarod majd!

 

Hogyan juthatok hozzá a SoftPOS-hoz?

A SoftPOS igénylése ugyanolyan egyszerűen történik, mint a hagyományos POS termináloké. Igényeld új terminálod a lenti linken és értékesítő kollégánk a lehető legkorábbi időpontban felkeres, hogy megköthessétek a szerződést. Ezt követően e-mailben kapsz meg minden információt a SoftPOS letöltéséről, telepítéséről és használatáról.

Rendeld meg még ma!

 

Hogyan működik a SoftPOS?

A SoftPOS egy okostelefon alkalmazás. Letöltést és aktiválást követően az alkalmazás segítségével tudsz bankkártyás fizetéseket fogadni. Nincs szükséges semmilyen plusz eszközre, hiszen telefonodban minden megtalálható a használatához.

 

Minden típusú telefon alkalmas a használatára?

Az alkalmazás minden Android 8.0 és újabb operációs rendszert futtató, NFC-képes telefonon használható. Ezen kívül mobilinternet előfizetésre, vagy wifi-kapcsolatra lesz csupán szükséged a használathoz.

 

Hogyan működik a fizetés az alkalmazásban?

Telepítés után a SoftPOS nagyon hasonlóan működik, mint egy hagyományos terminál. Az alkalmazás megnyitásánál rögtön a fizetési képernyő jelenik meg. Itt egyszerűen meg kell adnod a fizetendő összeget, majd megnyomni a zöld gombot. Ezt követően vevőd egyszerűen odaérinti bankkártyáját a telefonod hátuljához és meg is történt a fizetés.

 

Biztonságos a fizetési művelet így?

Az alkalmazás megfelel ugyanazon biztonsági előírásoknak, mint a hagyományos POS terminálok. Az adatok kezelése, továbbítása ugyanazon csatornákon történik. Ezt Magyarország két legnagyobb és legjelentősebb kártyatársasága, a VISA és a Mastercard is szavatolja.

Vevőd bankkártya adatai teljes biztonságban vannak. Az alkalmazás használata alatt nem enged semmilyen alkalmazást megnyitni, ami akár fényképet, akár képernyőképet tudna csinálni a használt bankkártyáról.

 

A hagyományos terminálokon való vásárlásnál kapok nyomtatott bizonylatot, a telefonom azonban nem tud nyomtatni. Hogyan tudom a bizonylatot odaadni a vevőnek?

A SoftPOS alkalmazás a megtörtént tranzakció után két lehetőséget biztosít Neked a bizonylat átadására: elküldheted azt e-mailben vevődnek, vagy egy QR-kód segítségével vevőd a saját telefonjával leolvashatja a bizonylatot és elmentheti telefonjára.

 

Milyen összeget tudnak a vevőim a SoftPOS-on keresztül fizetni?

Jelenleg a törvényi PIN-kód mentes limit határáig lehet fizetéseket fogadni. Magyarországon ez az összeg jelenleg 15.000 forint. A limit az érintéses bankkártyákra vonatkozik. Virtuális kártyák, azaz az okostelefonokra és okosórákra telepített bankkártyák (ApplePay, GooglePay, SamsungPay) semmilyen összeg fizetése esetén nem kérnek PIN-kódot, így ezek esetében nincsen határa a fizetésnek.

 

KÉREM A SOFTPOST >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>