Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

2021. január 1-től kötelező lesz az online pénztárgépet működtető üzletek számára az elektronikus fizetés biztosítása. Így sok vállalkozó fejében már felmerült a kérdés POS terminál beszerzése során: banktól, vagy független szolgáltatótól?

Többen úgy gondolják, hogy a bank által kínált POS termináloknak sok előnyük van a független szolgáltatók termináljaihoz képest.

De valóban igaz ez? Ennek jártunk most utána.

Kedvezményes vállalati bankszámla

A POS terminál üzemeltetéséhez szükség van egy bankszámlára. Éppen ezért mondhatják sokan, hogy a saját bankjuktól kérnek ajánlatot a terminálra.

Valóban kényelmes megoldásnak tűnhet, a POS terminál beszerzése attól a banktól, ahol már úgyis van bankszámlánk. Azonban sok bank nem díjazza a hűséget, magas forgalmi díjakat kérnek a terminál üzemeltetéséért és még a bankszámlavezetés díját sem csökkenti a megrendelt szolgáltatások növekvő száma.

Azt viszont nem mindenki tudja, hogy van olyan független szolgáltató, aki a POS terminál mellé kedvezményes vállalati bankszámla szolgáltatást is nyújt. A Fizetési Pontnál az ügyfelek kényelmesen, egy helyen intézhetik banki ügyeiket és a POS terminál üzemeltetésével kapcsolatos ügyeket.

Szolgáltatások színvonala

A legtöbb bank, mondhatjuk azt, hogy csak mellékes szolgáltatásként foglalkozik POS terminálok üzemeltetésével, így sok esetben nem adja meg azt a kiemelt figyelmet ügyfeleinek, amit érdemelnek. Ez egy független szolgáltatónál nem fordulhat elő.

Mi a Fizetés Pontnál mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki ügyfeleink kéréseit és a legjobb szolgáltatást nyújtsuk számukra.

Pénzkereseti lehetőség

Közkedvelt tévhit, hogy a bankok termináljai többet tudnak, jobb szolgáltatást nyújtanak. A Fizetés Pont POS termináljai saját fejlesztésű, a banki szoftvereknél sok esetben gyorsabb és stabilabb szolgáltatást nyújtanak. Ezen felül olyan értéknövelt szolgáltatások érhetők el a terminálon, amivel még pénzt is lehet keresni.

Állami támogatás

Ne felejtsük el a legfontosabbat: a Fizetési Pont az egyetlen POS terminál szolgáltató a magyar piacon, aki 80.000 forintos állami támogatást is nyújt a terminálok üzemeltetéséhez.

 

Rendeld meg POS terminálod már most kedvezményesen és előzd meg az évvégi rohamot!

Meghosszabbítottuk POS terminál akciónakt 2020. augusztus 31-ig!

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>