Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

Az elektronikus fizetés kötelező biztosítása plusz teher a vendéglátósokon most, a lezárások időszaka alatt. A Fizetési Pontnál ezért egy új termékkel, és egy új ajánlattal igyekszünk biztosítani, hogy ne jelentsen terhet vagy felesleges költséget a jogszabálynak való megfelelés.

A vendéglátósoknak kifejezetten a SoftPOS-t ajánljuk ezért: terminál helyett ez egy egyszerű applikáció, amivel ugyanúgy biztosítható a kártyás fizetés a vendégeknek, és ezzel a vendéglátóhely is megfelelhet a törvénynek, nem kell büntetésre számítania.

A SoftPOS új fejlesztés a magyar piacon, egy olyan app, amit bármilyen legalább Android 8.0 rendszerű, NFC-képes telefonon használhatunk.

Így működik a SoftPOS

A fizetés egyszerű és gyors, ugyanúgy érintésmentesen történik, mint a terminállal, a kártyát egyszerűen a telefonhoz érintve. Sőt: mivel a nyugtát a SoftPOS QR-kóddal vagy e-mailben küldi el, higiénikus és környezetbarát megoldás is, mivel nem kell papíralapú nyugtákkal bajlódni.

Az appra a terminállal ellentétben nem kell várnod, az igényléstől számított legfeljebb 2 napon belül már aktívan használhatod is. És ha a SoftPOS-on keresztül fizet neked valaki, ugyanígy nem kell sokáig várnod a pénz beérkezésére sem: az minden esetben már másnap reggel a számládon lesz és szabadon használhatod, így a casflow-val biztosan tudsz számolni. Emellett pedig a fizetésekről pontos kimutatást is bármikor lekérhetsz, így pontosan tisztában lehetsz a forgalom alakulásával.

Ha mobilon futó rendelési szoftvert használsz, mellette gond nélkül futhat ugyanazon az eszközön a SoftPOS, nem kell még egy külön terminál is, ami nagyban leegyszerűsíti a kollégák munkáját. Emellett zöld megoldás is, hisz nincs arra szükség, hogy a kártyás fizetési nyugtát kinyomtasd, ehelyett egy QR-kód leolvasásával vagy e-mailben adhatod azt.

Ennél egyszerűbben nem tudsz megfelelni a kötelezettségnek úgy, hogy az kényelmetlenséget sem jelent, az újranyitáskor pedig már bevett megoldásként használhatod majd.

Az újranyitásig 0 költséggel kérheted SoftPOS-t!

De a Fizetési Pont az újranyitásig más segítséget is ad.

Úgy döntöttünk, hogy mindazoknak a vendéglátósoknak, akiknek most kényszerűségből zárva kell tartaniuk, egészen az újranyitásig teljesen díjmentesen biztosítjuk nem csak a kártyaterminált, de a SoftPOS applikáció használatát is.

Vagyis az igényléssel, de az aktív használattal semmilyen teher nem jár egészen addig, amíg a szektor el nem kezdhet végre talpra állni.

Sőt: ha SoftPOS-t igényelsz, 80 000 forint állami támogatást is kérhetsz hozzá, ami vissza nem térítendő, és már kizárólag a Fizetési Pontnál érhető el a magyar piacon.

Mindaddig pedig az alkalmazottak elsajátíthatják az applikáció rutinos használatát – amihez nem kell sok idő, hiszen úgy terveztük meg, hogy bárki percek alatt kiismerje a felületet.

Aki pedig elvitelre szolgáltat, az az ügyfeleknek egy kényelmes, gyors, környezetbarát, és ami a fő, higiénikus fizetési megoldást kínálhat, mindezt anélkül, hogy terminált kellene fenntartania az üzletben.

 

SoftPOS terminált kérek >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>