Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

Tényleg szükséged lehet már most POS terminálra, hiszen a készpénzes fizetés visszaszorítása szerepel a kormányzati célkitűzések között. Így 2021. január 1-től kötelező lesz az elektronikus fizetési megoldás biztosítása azon üzletekben, ahol online pénztárgép működik.

Azt mostanra a legtöbb vállalkozó tudja, hogy rá vonatkozik-e ez a kötelezettség, vagy nem. Azonban azt látni kell, hogy a bankkártyás fizetést nem csak a törvényi kötelezettség miatt érdemes minél hamarabb biztosítani a vevők számára. Számos olyan előnye van a rendszernek, amiből minden vállalkozás profitálhat.

Bevételnövekedés

A Mastercard üzletfejlesztési igazgatója, Szász Ferenc egy korábbi interjúban a következőt nyilatkozta: “A kereskedők a kártyás fizetés bevezetésétől magasabb értékesítési forgalmat is várhatnak. Tapasztalataik szerint ez akár 20 százalékos extra értékesítést is jelenthet, ugyanis így nem a pénztárcában lévő készpénzmennyiség határozza meg azt, hogy egy vásárló mennyit költ.”

A számok magukért beszélnek: a vásárlók többet költenek, ha bankkártyával is fizethetnek. Így vállalkozásod bevétele és profitja is elindul egy megállíthatatlan növekedési pályán.

Vásárlói elégedettség

Minden vásárló szeret a saját komfortzónáján belül maradni vásárlás és fizetés során is. A bankkártyás fizetés lehetősége sok esetben pont ezt a lehetőséget biztosítja vevőidnek. Így elégedettebben távoznak és szívesebben térnek vissza boltodba.

Mindenki tudja, hogy a törzsvásárló a legértékesebb vásárló, ugyanis rá lehet számítani. Mindig visszatér hozzád, szívesebben vásárol Tőled, mint mástól, így növeli boltod jóhírét és nem utolsó sorban bevételét is.

Tedd azokat is törzsvásárlókká, akik eddig csak a fizetési nehézségek miatt nem jártak hozzád rendszeresen!

Kényelmes, gyors és biztonságos fizetés

A Fizetési Pont POS terminál nem csak a bevételt növeli, de a kényelmet és a gyorsaságot is beköltözteti boltodba.

A bankkártyával történő fizetés lerövidíti a kasszánál töltött időt. Sem a vevőnek, sem neked nem kell pénzt számolnod, a visszajáróval bajlódnod és a kapott pénzt betuszkolni a kasszába, vagy a pénztárcába.

Egyszerű és villámgyors fizetést biztosít a POS terminál. Ezen felül a tárolt készpénz mennyiségét is csökkenti, ezzel nagyobb biztonságot nyújt Neked és vevőidnek is.

Higiénia

A koronavírus járvány rengeteg ember életét megváltoztatta, hiszen olyan dolgokra kezdtünk el figyelni, és tenni, amik a járvány kitörése előtt kevésbé voltak részei életünknek. Szájmaszkot hordunk a zárt terekben, 1,5-2 méteres távolságot tartunk egymástól, sokkal gyakrabban mosunk kezet és sokkal többször fertőtlenítünk felületeket.

Egyik hozadéka a járványnak a fizetési módszereink újragondolása volt. Az adott bankjegy bárkinél lehetett, hiszen nem tudjuk hogyan került ahhoz, aki éppen átadná nekünk. Így potenciális vírus- és baktériumforrás is. A bankkártyánkról ezzel szemben pontosan tudjuk, hol járt, nálunk. Így egyre többen részesítik előnyben ezt a fizetési megoldást. Neked is biztonságosabb, hiszen Neked sem kell a készpénzhez érned, csak a POS terminálodhoz, amit kizárólag Te használsz és akkor fertőtleníted, amikor Neked kényelmes.

Ne maradj le Te sem a POS terminál nyújtotta előnyökről!

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>