Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

2021. január 1-től az online pénztárgépet használó kereskedők számára kötelezővé válik az elektronikus fizetési lehetőség biztosítása. Ez lényegében azt jelenti, hogy minden vállalkozásnak gondolnia kell bankszámla nyitására is, hiszen a POS terminálon fizetett összegek a vállalkozás bankszámláján íródnak jóvá.

Arról, hogy hogyan működik a bankkártya-elfogadás, korábbi cikkünkben írtunk. A folyamat utolsó lépése, hogy a vásárló által kifizetett összeg megérkezik a vállalkozás bankszámlájára.

Fontos, hogy ne csak a POS terminál kiválasztása legyen alaposan átgondolt döntés, hanem a bankszámla is! Magyarországon számos bank kínál vállalkozói számlákat, amiknek a költsége sok esetben nagyon magas is lehet. Így sok vállalkozó a többszörösét fizeti a szükségesnek.

Milyen bankszámlát válassz?

Az általános banki ajánlatok mellett vannak azon POS terminál szolgáltatók, akik termináljaik mellé kedvezményes bankszámlát is nyújtanak ügyfeleiknek. Így sokkal olcsóbban juthatsz hozzá a pénzedhez és ez megkönnyíti Neked a szolgáltató kiválasztását is.

A Fizetési Pont POS termináljai mellé minden partnerünknek kedvezményes bankszámlát biztosítunk vállalati Mastercard bankkártyával, mely megkönnyíti vállalkozásod mindennapjait:

  • Extra kedvezménnyel jutsz hozzá új bankszámládhoz POS terminálod mellé.
  • A POS terminálodon fizetett pénz már másnap megjelenik a bankszámládon, nem kell a bankok közötti utalásokra várnod.
  • Nem kell a készpénzes fizetéssel bajlódod, hiszen zsebedben mindig ott lapul a bankkártyád.
  • A Netbankban naprakészen látod egyenlegedet.
  • Könnyedén tudsz átutalással vagy bankkártyával fizetni beszállítóidnak.
  • SŐT, egyes nagykereskedelmi partnereid számláit a saját bankkártyáddal a saját POS terminálodon keresztül is kiegyenlítheted.
  • Kedvező bankszámla ajánlatunkkal és kedvezményes POS terminálunkkal megspórolhatod a magas banki költségeket.

Válaszd a Fizetési Pont POS terminálját és intézd céges pénzügyeidet kényelmesen és egyszerűen O.F.Sz. vállalati bankszámláddal.

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>