Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

Kiemelten fontos számunkra, hogy okos POS termináljaink a lehető legkorszerűbb technológiával álljanak a kereskedők rendelkezésére. A Fizetési Pontnál folyamatosan az innováción és fejlesztésen dolgozunk, hogy a kihelyezett bankkártya terminál gördülékenyen, gond nélkül működjön. Örömmel jelentjük, hogy a Fizetési Pont terminál újabb innovációs fejlesztéseken ment keresztül, garantálva ezzel az általunk kínált szolgáltatások magas minőségét.

A kormány legújabb intézkedései értelmében jövőre az online pénztárgépet használó kereskedőknek kötelessége elektronikus fizetési lehetőséget biztosítani vevőinek, melynek legegyszerűbb módja a POS terminál beszerzése. A Fizetési Pont mindent megtesz annak érdekében, hogy a bankkártya terminál minél kedvezőbb legyen a törvényi kötelezettség alá eső üzletek számára. Ezen túl a fejlődés éltet minket, így folyamatosan azon dolgozunk, hogy emeljük szolgáltatásunk színvonalát.

Megújult okos POS terminálunk!

Fejlesztőinknek köszönhetően a közeljövőben nemcsak az újonnan kihelyezésre kerülő bankkártya terminálokon lesz elérhető az új szoftver, hanem a már korábban kihelyezett terminálokon is frissítésre kerül. A legújabb verzió tesztelése jelenleg sikeresen és akadálymentesen zajlik. Terveink szerint a frissítés több lépésben kerül bevezetésre és november végéig minden ügyfelünk számára elérhető válik az új szoftver.

Milyen előnyökkel jár a bankkártya terminál?

Egy okos terminál beszerzése nem csupán a kártyával fizető vásárlók kívánsága. A terminált üzemeltető kereskedők, üzlettulajdonosok számára is előnyös befektetés.

Egy Fizetési Pont okos POS bankkártya elfogadó terminál beszerzése megkönnyíti mind a kereskedők mind a vevők életét. Kártyás fizetések esetében lerövidül a kasszánál való sorban állás ideje. A fizetés csupán pár másodpercet vesz igénybe-nem szükséges hosszan a pénztárcánkban kutatnunk a kívánt összeg után majd még a visszajáróval vesződnünk. Egyszerű, kényelmes és villámgyors-nem mellesleg biztonság Neked és vevőidnek az okos POS terminálnak köszönhetően.

Az utóbbi években jelentősen csökkent a hazai készpénzállomány, ellenben nagy mértékben megnövekedett a bankkártyás fizetések száma. A korábbinál egyre nagyobb szerep jut az elektronikus fizetéseknek, a vásárlók sokkal szívesebben fizetnek kártyával-derült ki egy, a Mastercard által készített felmérésből. A tanulmány továbbá kimutatta, hogy idén már 23 százalékkal nőtt a kártyás fizetési forgalom hazánkban. Szerezd meg a kártyával fizető vásárlókat is, és tedd azokat is törzsvásárlóddá, akik eddig csak a fizetési nehézségek miatt nem jártak hozzád rendszeresen!

Jövőbeni fejlesztések

Ügyfeleink visszajelzései alapján a Fizetési Pont fejlesztőgárdája töretlenül dolgozik az általunk kínálat bankkártya terminálok szolgáltatásainak bővítésén és modernizálásán. Célunk, hogy a közeljövőben okos termináljaink szolgáltatásai minél több hasznos funkcióval bővüljenek. Kövessetek minket a Facebookon, hogy elsőként értesülhessetek az újdonságokról.

Ne maradj ki Te sem a POS terminál nyújtotta előnyökből!

Szerződj most, fizess januárban akciónk keretében a most szerződőknek január 1-ig jelentős kedvezményeket biztosítunk.  

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>