Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

A POS terminál megérkezésének napja minden vállalkozás számára egy óriási lépés az egyszerű és kényelmes fizetés felé . Ez a pillanat azonban sok-sok kérdést is felvet: Hogyan tovább? Most mit csináljak? Hogyan kezdjem el használni a terminált? Ezekre a kérdésekre mondjuk el most a választ!

A Fizetési Pont POS termináljait területi képviselőink viszik ki boltodba és segítenek a terminál beüzemelésében. A terminál első bekapcsolásánál beállítanak Neked mindent, regisztrálnak a hálózatra és megmutatják a terminál működését.

Ezen felül a terminál dobozában megtalálod részletes beüzemelési és használati útmutatóinkat, ha esetleg mégis saját magad szeretnéd beüzemelni terminálodat, vagy valamelyik funkcióra nem emlékszel. Ezeket az útmutatókat a honlapunkon is megtalálod a Letölthető dokumentumok között.

Hova rakd a terminált?

Az új terminálodat rakd a kassza mellé, egy olyan, mindenki számára jól látható helyre, ahol Te és vevőid is könnyedén elérik azt.

Hogyan kezd el használni a terminált?

Ha már beüzemelted a terminálod, egyszerűen csak kezd el kérdezgetni vevőidet, hogy készpénzzel vagy kártyával szeretnének fizetni. Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan jön az első válasz, hogy kártyával.

A terminál használata nagyon egyszerű, így csak a vásárlás menüpontra való kattintás után be kell ütnöd az összeget, majd megnyomni a zöld gombot és már érintheti is a vevő a bankkártyáját.

Látod milyen gyors és kényelmes?

Honnan tudhatják a vevőid, hogy lehet Nálad bankkártyával fizetni?

A Fizetési Pont POS terminálod dobozában küldünk neked különböző marketing anyagokat, amikkel felhívhatod vevőid figyelmét új terminálodra. Ragaszd ki üzleted ajtajára és a kassza mellé is matricáinkat, amik már messziről láthatóan jelzik, Te elfogadsz bankkártyát. Használd a Fizetési Pontos Nyitva-Zárva táblát és az üzleted elé, jól látható helyre rakd ki a Fizetési Pont zászlót.

Minden egyes vásárlódtól kérdezd meg, hogy készpénzzel, vagy bankkártyával szeretne-e fizetni.

Ha üzletednek van honlapja vagy bármely közösségi portálon profilja, akkor ott is oszd meg az új fizetési lehetőséget vevőiddel! Ha szeretnéd, a logónkat is szívesen elküldjük Neked, hogy el tudd helyezni a honlapodon. Ehhez vedd fel velünk a kapcsolatot ezen a linken.

Mit tud még a terminál?

A Fizetési Pont okos POS termináljai a bankkártyás fizetés biztosítása mellett még sokkal több szolgáltatást nyújtanak Neked és vevőidnek. Az értéknövelt szolgáltatások segítségével vevőid kényelmesebben tudják mindennapi dolgaikat intézni, Te pedig extra bevételhez jutsz!

Olvasd el részletesen itt!

Te is tudsz bankkártyával fizetni?

Igen! A Fizetési Pont POS terminálja mellé kedvezményes bankszámlát nyitunk Neked és kapsz tőlünk egy Mastercard vállalati bankkártyát. A kártyát könnyedén tudod aktiválni a saját terminálodon és azonnal el is kezdheted használni.

Lépje be Netbankunkba, ellenőrizd bevételeidet és kiadásaidat, egyenlítsd ki számláidat és használd új bankkártyádat minden vásárlás során.

Kérdésed maradt?

Keress bennünket bátran a +36 (1) 577 4664 telefonszámon vagy kattints ide, és hamarosan visszahívunk!

 

Nem szeretnél lemaradni a POS terminál használatának előnyeiről?

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>