Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

A koronavírus terjedése miatti korlátozások mindannyiunk életét megváltoztatta, bankkártyával fizetünk POS terminálokon mindenhol, maszkot viselünk, gyakrabban mosunk kezet, és még gyakrabban takarítunk, mint eddig. A vállalkozások azonban különösen nehéz helyzetbe kerültek a szinte minden iparágat érintő korlátozások miatt.

Most, a második hullám küszöbén állva nézzük mi történik az országban és mit tehetsz saját és vevőid egészségének megőrzése érdekében:

A Magyar Kormány 2020. szeptember 1-től lezárta Magyarország határait a külföldi állampolgárok előtt. Ez alól kivételt képeznek a V4 országai, tehát Szlovákia, Csehország és Lengyelország. Ezen országok állampolgárai hasonló feltétellel léphetnek be az országba, mint a magyar állampolgárok.  Magyarok kizárólag 2 negatív koronavírus teszt után vagy a kéthetes karantén vállalása esetén léphetnek be az országba.

2021. január 1-től a Magyar Kormány kötelezővé teszi az elektronikus fizetési lehetőség biztosítását az online pénztárgépet használó vállalkozások számára. Ennek a lépésnek melynek kiemelten fontos szerepe van a koronavírus járvány terjedésének megfékezésében, hiszen a készpénz is vírus- és baktériumhordozó felület, ami rövid időn belül sok ember kezében megfordul.

Egyelőre országon belül további korlátozások nem léptek életbe, de ettől függetlenül Te is megteheted a lehető legtöbbet a koronavírus terjedésének megállítása érdekében:

  • Szerezd be új Fizetési Pont POS terminálodat még ma, hiszen 2021, január 1-től úgyis kötelező lesz!
  • Ajánld a bankkártyás fizetést, hiszen az gyorsabb, kényelmesebb és higiénikusabb is.
  • Viselj maszkot és kérd meg erre vevődet is.
  • Vevőid tartsanak egymástól 1-2 méteres távolságot. Segítségképpen a pénztáraknál leragasztott sávokkal jelezheted az ajánlott távolságot.
  • Ügyelj a higiéniai előírások betartására. Moss gyakran kezet és fertőtlenítsd rendszeresen a bejárat és a kassza környékét.
  • Kérd meg vevőidet, hogy egyedül jöjjenek vásárolni annak érdekében, hogy üzletedben ne alakuljon ki tömeg.

Tudd biztonságban magadat, családodat és vevőidet is a Fizetési Pont okos POS termináljával, mely nem csak a bankkártyás, hanem az okostelefonnal való érintéses fizetést is lehetővé teszi!

Rendeld meg új terminálodat még ma!

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>