Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

Vannak szakmák, ahol egy saját terminál igénylése és használata nem praktikus megoldás. A szépségiparban dolgozóké tipikusan ilyen: a kártyaelfogadás nem csak, hogy nem bevett, de egyenesen szokatlan. Most viszont van rá mód, hogy a kártyaelfogadást enélkül is fel tudják ajánlani a vendégeiknek, megkönnyítve ezzel mindenki életét.

A készpénzes fizetés persze sosemvolt igazán praktikus, sőt, problémás volt már azelőtt is, hogy a járványhelyzet miatt fontosabb lett a higiénia, és a legtöbben teljesen az érintésmentes fizetésre álltak át.

Ha csak készpénzt fogadunk el, azzal együtt jár egyrészt, hogy a pénzt magunknál kell tartanunk, visszajárót számolni és keresni, a pénzt számlára befizetni ahhoz, hogy kényelmesen tudjuk használni.

Amikor a készpénz kellemetlenné válik…

A vendégek oldaláról is kényelmetlen a helyzet: frissen elkészült körmökkel mindenki óvatosabban bánik. Pénztárcába nyúlkálni, aprót számolgatni kifejezetten kellemetlen érzés. Akármennyire tudja mindenki, hogy a körmöse profi és ez nem árthat a lakknak, mégis rosszul érezzük magunkat tőle.

Sokan vannak, akik szinte kizárólag azért vesznek fel készpénzt, hogy a körmösnél fizetni tudjanak vele, hiszen a fizetésük a bankszámlára érkezik, a boltban kártyával fizetnek, a legtöbb ügyet már online intézik. Vagyis a szép, ápolt körmökkel együtt jár egy plusz feladat: ATM-et keresni, pénzt felvenni.

És mennyire kellemetlen, ha a vendég ezt elfelejti! Aztán pedig indulhat a találgatás, hogy a környéken hol van megfelelő ATM, ahová gyorsan el tud szaladni, vagy rosszabb esetben az egyezkedés, hogy majd a következő alkalommal fizet, amiről sok esetben megfeledkezik, és mi van, ha akkor sincsen nála elég készpénz? Nem mehet ez így az örökkévalóságig.

SoftPOS: egyszerű, gyors, környezetbarát

Ami a fenti problémákra a SoftPOS applikáció egyben megoldást ad, és azt is lehetővé teszi, hogy ténylegesen bárki a saját okostelefonját használva el tudja fogadni a kártyás fizetést is.

Az alkalmazás új fejlesztés a magyar piacon, a Fizetési Pont novemberben mutatta be.

Lényege, hogy bármilyen legalább Android 8.0 rendszeren futó, NFC-képes mobiltelefont teljes értékű kártyaelfogadó eszközzé változtat.

A fizetés ugyan úgy működik vele, mint egy érintésmentes terminállal: a kártyát csak a telefon közelébe kell tartani, és a tranzakció meg is valósul. Nem kell a kártyás vásárlás nyugtájával sem bajlódni, mert ezt az applikáció e-mailben küldve, vagy egy QR-kód leolvasásával megoldja.

A SoftPOS-hoz pedig a hagyományos terminálokhoz hasonlóan igényelhető 80 000 forint vissza nem térítendő állami támogatás is, amit a terminálszolgáltatók közül kizárólag a Fizetési Pontnál érhetsz el.

A SoftPOS igénylése egyszerű és gyors, egy napon belül már használhatja is bárki: ehhez csak egy visszahívást kell kérnie a Fizetési Pont weboldalán keresztül, minden mást elmondanak és elintéznek munkatársaink.

 

SoftPOS terminált kérek >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>