Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

A szépségiparban dolgozók számára a hagyományos terminál igénylése és használata nem mindig a legpraktikusabb megoldás: a kártyaelfogadás nem csak, hogy nem bevett, de egyenesen szokatlan. Most azonban itt a megoldás, hogy a kártyaelfogadást terminál nélkül is fel tudják ajánlani a vendégeiknek, megkönnyítve ezzel mindenki életét.

A készpénz használata, valljuk be, sosemvolt igazán praktikus. Inkább kifejezetten problémásnak lehetett nevezni már azelőtt is, hogy a járványhelyzet miatt fontosabb lett a higiénia, és a legtöbben teljesen az érintésmentes fizetésre álltak át.

Ha csak készpénzt fogadunk el, azzal rengeteg korlátot állítunk fel magunknak és vevőinknek egyaránt: a pénzt magunknál kell tartanunk, visszajárót számolni és keresni, a pénzt számlára befizetni ahhoz, hogy kényelmesen tudjuk használni.

A készpénz sokszor kényelmetlen

Most már egyre többen szinte kizárólag azért veszünk fel készpénzt, hogy a fodrásznál fizetni tudjunk vele. A vírusnak is köszönhetően tudunk, már elektronikusan intézünk, a fizetésünk bankszámlára érkezik, semmilyen részét nem kapjuk készpénzben, a boltban kártyával fizetünk, hiszen gyorsabb és higiénikusabb. Ez azt is jelenti, hogy a jó megjelenéssel és a szép hajjal együtt jár egy plusz feladat: ATM-et keresni, pénzt felvenni.

És mennyire kellemetlen, ha a vendég ezt elfelejti! Aztán pedig indulhat a kellemetlen vadászat, hogy a környéken van-e egyáltalán megfelelő ATM, és ha igen akkor, hol, ahová gyorsan el tud szaladni pénzt felvenni. Vagy még rosszabb esetben az egyezkedés, hogy majd máskor beugrik a pénzzel, vagy ha elég gyakran jár hozzád, akkor a következő alkalommal fizet. És milyen kellemetlen, ha erről esetleg megfeledkezik, vagy, ha akkor sincsen nála elég készpénz?

A megoldás: SoftPOS!

Egy vállalkozó minden ilyen jellegű problémájára a SoftPOS applikáció egyben megoldást ad, és azt is lehetővé teszi, hogy ténylegesen bárki a saját okostelefonját használva el tudja fogadni a kártyás fizetést.

Az alkalmazás új fejlesztés a magyar piacon, a Fizetési Pont a tavalyi év végén mutatta be. Lényege, hogy bármilyen legalább Android 8.0 rendszeren futó, NFC-képes okostelefont teljes értékű kártyaelfogadó eszközzé varázsol.

A fizetés pontosan úgy működik vele, mint egy érintésmentes terminállal: a kártyát csak a telefon közelébe kell tartani, és a tranzakció meg is valósul.

A SoftPOS-hoz igénylehető 80 000 forint vissza nem térítendő állami támogatás ugyan úgy, mint a hagyományos terminálokhoz, amit a terminálszolgáltatók közül kizárólag a Fizetési Pontnál érhetsz el.

A SoftPOS igénylése egyszerű és gyors, egy napon belül már használhatod is: ehhez csak egy visszahívást kell kérned a Fizetési Pont weboldalán keresztül, minden mást elmondanak és elintéznek munkatársaink.

 

SoftPOS terminált kérek >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>