Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

Idén nyáron bővítjük POS termináljaink körét és jól ismert okos POS terminálunk (POI terminál) mellé új technológiákat vezetünk be kínálatunkban, valamint jelenlegi POS terminálunkat is fejlesztjük, modernizáljuk.

Kiemelten fontos számunkra, hogy az új POS terminálunk is ugyanolyan széleskörű szolgáltatási palettát nyújtson, mint a jelenlegi. Hagyományos banki szolgáltatásokon túl egyéb értéknövelt szolgáltatások nyújtására is alkalmas lesz POS terminálunk (számlabefizetés, mobilegyenleg-feltöltés, Príma kupon értékesítés), mely után jutalékot is fizetünk neked!

Nézzük az újdonságokat!

Soft POS

Mi is kihasználjuk az okostelefonok rohamosan fejlődő funkcióit és nyár végén bemutatjuk SoftPOS megoldásunkat. Ez egy bankkártyás fizetést lehetővé tevő okostelefonon lévő alkalmazás.
A letölthető alkalmazás segítségével az okostelefonotokon is fogtok tudni bankkártyás fizetési tranzakciókat bonyolítani.

Mini POS

Ha olyan terminálra van szükséged, ami kis helyen, például egy női táskában, vagy egy nadrágzsebben is elfér, akkor a MiniPOS lesz Neked a legjobb megoldás!
A kis méretű, önálló POS terminál lehetővé teszi az összes típusú bankkártya használatát, PIN kód beütését. A vásárlásról szóló nyugtát pedig e-mailben továbbítja a vevő által megadott e-mail címre.

Új okos POS terminál

Jól ismert POS termináljainkat is modernebbre cseréljük. A nagyméretű érintőképernyő segítségével még egyszerűbbé és gyorsabbá válik a kezelés, a jól megszokott funkciók megtartása mellett.

Ti is úgy várjátok már, mint mi?

 

Addig se mondjatok le a POS terminálunk nyújtotta előnyökről, igényeljétek terminálunkat még ma!

Meghosszabbítottuk POS terminál akciónakt 2020. augusztus 31-ig!

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>