Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

A koronavírus által okozott vészhelyzetben kedvezményesen biztosítottunk Neked POS terminált, annak érdekében, hogy mi is segíteni tudjuk a vírus terjedésének megfékezését. A vészhelyzet ugyan elmúlt, de nálunk a POS terminál kedvezmény továbbra is elérhető!

2020. augusztus 31-ig meghosszabbítottuk kedvezményes ajánlatunkat!

Az elmúlt hónapokban a WHO (Egészségügyi Világszervezet), Magyarország Kormánya és miniszterei, valamint az Operatív Törzs is felhívta a figyelmet a készpénzhasználat veszélyeire és a bankkártyás fizetés előnyben részesítését tanácsolták. A szakértők szerint a baktériumok és vírusok, többek között a koronavírus is, különböző felületeken több napig is életben maradhatnak. Miután nem lehet tudni, hogy az a készpénz, amit átveszünk, hordoz-e bármilyen fertőzést, biztonságosabb a saját bankkártyánkkal fizetni.

A bankkártyás fizetés megállíthatatlan ütemben terjed. Ezt az MNB 2020 első negyedéves adatai is alátámasztják:

  • A hazai kibocsátású fizetési kártyák száma megközelíti a 9,6 milliót, ami 2 százalékos bővülés 2019 végéhez képest.
  • Az érintőkártyák száma is tovább emelkedett, számuk megközelítette a 8,3 milliót, ami 3,1 százalékos növekedés 2019 végéhez képest.
  • A hazai pénzforgalmi szolgáltatók fizetésikártya-elfogadói hálózatához tartozó fizikai kereskedői elfogadóhelyek, valamint az elfogadóhelyeken üzemelő POS terminálok vonatkozásában egyaránt közel 1 százalékos növekedés történt 2020 első negyedévében. Az elfogadóhelyek száma megközelítette a 115 ezer, a termináloké pedig a 148 ezer darabot.

 

Ne maradj ki Te sem a biztonságos és gyors fizetési megoldásból!

A Fizetési Pont okos POS termináljai támogatják az érintéses fizetési megoldásokat is, így nemcsak bankkártyával, hanem okostelefonnal is fizethetnek vevőid a megvásárolt termékekért, szolgáltatásokért.

Válaszd a Fizetési Pontot, hogy a 80.000 forintos állami támogatásról se kelljen lemondanod!

Igényeld kedvezményes POS terminálodat még ma!

 

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>