Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

A bankkártyás fizetés a mai világban már elengedhetetlen szolgáltatás egy jól működő üzlet fenntartásánál. Tanulmányok és statisztikák igazolják, hogy bankkártyával a vevők többet költenek és a kényelem miatt szívesebben térnek be olyan boltba, ahol lehet kártyával fizetni.

Ne várj tovább, szerezd be POS terminálodat még ma!

Mutatjuk, hogy mire figyelj:

1. Soha ne fizess 1 százaléknál magasabb elfogadói jutalékot!

Míg régebben elfogadható volt a 2-3 százalékos jutalék, ma már minden, ami 1 % felett van, nevetségesen magasnak számít. Ne fogadd el az 1 százalék feletti szolgáltató díjat, hiszen azzal csak feleslegesen növeled havi kiadásaidat!

2. Ne várj heteket az ajánlatra vagy a terminálra!

Nem szabad olyan szolgáltatóval elkezdeni tárgyalni, aki heteket várat csak egy egyszerű ajánlattal. Ha már az első lépések ilyen nehezek, mire számíthatsz, ha kérdésed van, vagy esetleg probléma adódik? Hetekig nem tudod őket elérni, ami azon túl, hogy idegőrlő, neked még pénzkiesés is lehet!

A megbízható szolgáltató 48 órán belül személyre szabott ajánlatot ad Neked és a szerződéskötést követően 72 órán belül beüzemeli üzletedben a terminált.

3. Ne válassz olyan terminált, ami csak viszi a pénzt!

A korszerű POS terminálokon nem csak fizetni lehet, hanem akár mobiltelefont feltölteni, közüzemű csekket befizetni és sok egyéb értéknövelt szolgáltatást nyújtani. Ezek a szolgáltatások mind bevételt termelnek Neked, hiszen tranzakciónkét akár 100 forintot is kereshetsz velük! Ne mondj le erről a jutalékról!

4. Ne fizess a készülékért feleslegesen!

Sok szolgáltatónál még a terminált is meg kell vásárolnod, ami akár 100.000 forintba is kerülhet. Ne fizess súlyos tízezreket egy terminálért, hiszen tőlünk ingyen is megkaphatod!

5. Figyelj oda, kivel szerződsz!

Mindig figyelj oda, milyen szolgáltatóval szerződsz! A külföldi cégek soha nem tudják azt a kényelmet és biztonságot nyújtani, mint egy magyar szolgáltató! Az se biztos, hogy az ügyfélszolgálatukon magyarul tudod intézni ügyeidet. És az euróban vagy dollárban kiállított számla havonta változó forint összeget is jelenthet. Hol marad akkor a bizalom és a kiszámíthatóság?

+1. Igényeld a 80.000 forintos állami támogatást!

Ne mondj le a 80.000 forintos vissza nem térítendő állami támogatásról, amit csak a Fizetési Pont tud neked biztosítani!

Ne légy a saját pénztárcád ellensége!

Nincsen még egy szolgáltató Magyarországon, akinek a termináljával akár 0 forintra csökkentheted havi bankkártyaelfogadási költségeidet!
Kérd ajánlatunkat még ma és kezd el használni a terminálod 3 napon belül!

Hívj bennünket értékesítési forródrótunkon: 06 (1) 577-4664 (munkanapokon reggel 7 és este 7 között, akár hétvégén is visszahívunk, ha sürgős…) vagy kattints ide és hamarosan visszahívunk!

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>