Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

A Fizetési Pont okos POS termináljai a bankkártyás fizetés biztosítása mellett még sokkal több szolgáltatást nyújtanak Neked és vevőidnek. Az értéknövelt szolgáltatások segítségével vevőid kényelmesebben tudják mindennapi dolgaikat intézni, Te pedig extra kedvezményekhez jutsz!

 

Mobiltelefon egyenlegének feltöltése

Vásárlóid a Fizetési Pont terminálon keresztül kényelmesen, akár bevásárlás közben is feltölthetik bármely kártyás Telekom, Telenor, Vodafone mobilegyenlegüket.
Feltöltésenként akár 100 forint kedvezményt is kaphatsz!

Nézd meg, hogyan működik!

 

Csekkbefizetés

A csekkbefizetés olyan értéknövelt funkció, amellyel vásárlóid könnyedén kiegyenlíthetik közmű és egyéb számláikat bankkártyás fizetéssel. Kizárólag a Fizetési Ponttal szerződött szolgáltató partnerek által kiállított számlákat tudnak így befizetni.
Csekkbefizetési tranzakciók után akár 100 forint kedvezményt is kaphatsz!

Vevőid így tudnak csekket befizetni!

 

PRÍMA kupon értékesítés

A Príma Kupon egy darab 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalacktöltet megvásárlására és annak ingyenes kiszállítására feljogosító kupon, amellyel vásárlóid időt, pénzt és energiát takaríthatnak meg.
Minden egyes Príma Kupon értékesítése után 50 forint kedvezményt is kaphatsz!

Így értékesíts PRÍMA Kupont!

 

Ne feledkezz meg a 80.000 forintos állami támogatásról, amivel csökkentheted terminálod fenntartási költségét. Az értéknövelt szolgáltatások értékesítésével és az azért kapott kedvezménnyel akár 0 forintért is lehet POS terminál üzletedben.

 

Ne maradj le Te sem a POS terminál nyújtotta előnyökről!

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>