Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

A bankkártya terminál beszerzése egyre égetőbb kérdéssé válik a vállalkozások számára, hiszen 2021 január 1-től Magyarország Kormánya döntésének értelmében az online pénztárgépet használó vállalkozások kötelesek lesznek elektronikus fizetési módot is biztosítani vevőik számára.

A POS terminál kiválasztása során számos tényezőt figyelembe kell venni, ilyenek az ár, a terminál típusa és tudása, és persze a szolgáltató.

Először úgy tűnhet, a megfelelő szolgáltató kiválasztása sokad rangú dolog, hiszen maga a bankkártya elfogadás egy egységesített rendszer, sok különbség nem lehet cég és cég között. Ez ugyan így van, de sok mérgelődéstől kímélheted Te is meg magad, ha jól választasz!

Egy korábbi cikkünkben már írtunk a banki és független szolgáltatók közötti különbségekről, most nézzük meg mi a különbség a magyar és a külföldi szolgáltatók között.

Ügyfélszolgálat

Egy magyar szolgáltató esetén biztos lehetsz benne, hogy magyarul tudsz intézni mindent, ami a termináloddal kapcsolatos. De mi a helyzet a külföldi cégeknél? A központjuk nem Magyarországon van, így korántsem biztos, hogy a vonal másik végén egy magyarul beszélő ügyfélszolgálatossal találkozunk. Így az ügyintézés sokak számára szinte lehetetlenné is válhat.

Szervizhálózat

A külföldi cégekkel ellentétben a magyar szolgáltatók kiterjedt szervizhálózattal rendelkeznek az ország minden pontján, így sem a terminál telepítésére, sem az esetleges hibák elhárítására nem kell napokat, vagy akár heteket várni. A Fizetési Pont területi képviselői folyamatosan rendelkezésedre állnak és akár még aznap ki tudnak menni Hozzád, ha segítségre van szükséged.

Elszámolás pénzneme

A külföldi szolgáltatók sok esetben nem forintban határozzák meg szolgáltatási díjaikat. Így könnyen előfordulhat, hogy az árfolyamok változása miatt minden hónapban más összeget kell fizetned ugyanazért a szolgáltatásért.

A kártyás vásárlások kifizetése

A Fizetési Pontnál a napi vásárlások összegét azonnal, de maximum másnap hajnalban elérheted a bankszámládon. A külföldi szolgáltatók ennél sokkal hosszabb idő, akár 5-6 nap után írják csak jóvá neked bevételeidet.

 

Ne gondolkodj tovább, válaszd a megbízható magyar szolgáltatót, a Fizetési Pontot!

 

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>