Fennakadást tapasztal a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

Az elektronikus fizetés lényege a szabadság kellene, hogy legyen: hogy nem kell magunkkal készpénzt vinni, számolgatni, nem kell semmit megfogni, elég egy érintés. Eddig viszont az igazi mobilitásnak a kereskedői oldalon volt egy komoly akadálya: hogy a fizetéshez mindenképpen kell a terminál. Ennek a SoftPOS megérkezésével vége.

A SoftPOS a Fizetési Pont új, egyedi fejlesztése: egy olyan alkalmazás, ami a zsebünkben hordott okostelefonból vagy éppen tabletből képes terminált varázsolni.

Az egyik előnye ennek a megoldásnak az, hogy nem kell terminált beszereznie a kereskedőnek ahhoz, hogy képes legyen biztosítani az elektronikus fizetést, ami az online pénztárgépet használó vállalkozásoknak 2021. január 1-től mindenképpen kötelező. 

Így viszont nincsen várakozás, nincsen telepítés, kisebb a kitettség, nagyobb a kereskedő szabadsága, hiszen egyszerűen, a saját eszközeivel oldhatja meg a tranzakciók lebonyolítását.

Az igazi előnye viszont a már említett….

Teljes mobilitás SoftPOS segítségével

A taxisnak, kitelepült árusnak nem kell többé a terminált magával vinnie, figyelnie a netkapcsolatra, töltenie az eszközt – elég, ha ugyanúgy megteszi ezt a mobiljával, mint egyébként is tenné, és eggyel kevesebb eszközre kell figyelnie.

A terminál egy pulton kényelmes megoldás, akkor viszont, ha nem egy helyben, egy fizikai üzletben akarunk kártyát elfogadni, gyorsan kényelmetlenné válhat. A mobillal viszont megszabadulunk minden gondtól, ami a tárolásával, cipelésével, üzemeltetésével jár, összesen egy megbízható netkapcsolatra van szükségünk, ami valószínűleg már most is ott dolgozik a zsebünkben lévő készüléken.

Ez hatalmas könnyebbséget jelenthet – és most még jobban megkönnyítjük a dolgod, ha januártól kötelező biztosítanod az online fizetési lehetőséget.

Most ugyanis egyedül náluk elérhető egy Szerződj most, fizess csak januártól! néven, aminek keretében egészen december 31-ig elengedik az alapdíjat, a havi számlavezetési díjat, és a fizetési kártya havidíját is.

Ez pedig kiegészül azzal, hogy ők az utolsó szolgáltató, ahol a terminált magát elképesztően kedvezményesen lehet beszerezni, mert nem csak az alapdíjakat csökkentik az év végéig, de a Fizetési Pontnál még elérhető a 80 ezer forintos állami támogatás is azok számára, akiknél 2017. november 1-jén nem volt üzemben POS-terminál.

Az igényléshez pedig mindössze annyit kell tenni, hogy mindenfajta kötelezettség nélkül kérünk egy személyre szabott ajánlatot és visszahívást.

 

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>