Kedvezményes ajánlat

Ingyen POS terminállal segítünk a koronavírus megfékezésében!

Nincs telepítési díj

Nincs internetdíj

Nincs szolgáltatási díj

A kialakult vészhelyzetre való tekintettel
ingyen biztosít POS terminált a Fizetés Pont!

Az elmúlt napokban a WHO (Egészségügyi Világszervezet) felhívta a figyelmet a készpénzhasználat veszélyeire is és a bankkártyás fizetés előnyben részesítését tanácsolta. A szakértők szerint a koronavírus különböző felületeken több napig is életben maradhat. Miután nem lehet tudni, hogy az a készpénz, amit átveszünk, hordozza-e a koronavírus fertőzést, biztonságosabb, ha arra ösztönözzük a vásárlókat, hogy inkább bankkártyával vagy mobiltelefonnal vásároljanak Számunkra is elsődleges a lakosság védelme és a koronavírus terjedésének megelőzése a kialakult vészhelyzetben!  Ezért most kedvezményes ajánlattal segítjük a koronavírus elleni védekezést. 

 

Igényelj POS terminált most és csökkentsd a fertőzés veszélyét!


Új POS terminálodat a következő feltételekkel igényelheted: 


Telepítési díj: 0 Ft
Internet díj: 0 Ft
Szolgáltatási díj: 0 Ft
Termináltelepítés 3 napon belül


A fenti kedvezményes ajánlat kialakult válsághelyzet teljes időtartamára érvényes, így ebben az időszakban új terminál igénylése esetén kizárólag a forgalmi díjat számoljuk fel.

 

Nyitvatartási időn kívüli termináltelepítés

 

A Fizetés Pont alkalmazakodik igényeidhez, boltod nyitvatartásához. Jelezd nekünk, hogy mikor szeretnéd új POS terminálodat megkapni és mi abban az időpontban érkezünk hozzád, legyen az nyitás előtt, napközben, vagy esetleg zárás után.

 

Ráadásul!


N
álunk továbbra is igényelhető a 80.000 Ft-os vissza nem térítendő állami támogatás!
Kérd kedvezményes ajánlatunkat még ma, használd ki az állami támogatást és kezd el használni a terminálod 3 napon belül! 

Hívj bennünket értékesítési forródrótunkon: 06 (1) 555-7415 (munkanapokon reggel 7 és este 7 között, akár hétvégén is visszahívunk) vagy kattints ide, vagy a terminált kérek gombra, és hamarosan visszahívunk! 

Kérjük, figyeljünk egymásra, és ne tegyük ki embertársainkat felesleges veszélynek! 

Vissza nem térítendő állami támogatás

Szeretnél vissza nem térítendő állami támogatással POS-terminálhoz jutni? A Fizetési Pont az egyetlen szolgáltató, amelynél erre a készlet erejéig még lehetőséged van. Ha sietsz, még lecsaphatsz az állami támogatásra és egy sárga terminálra, méghozzá igen kedvező feltételekkel!

Mit jelent ez?
80.000 Ft kedvezményt adunk a havi szolgáltatási díjból (az első 24 hónapban egyenletesen elosztva) abban az esetben, ha a szerződéskötéskor nyilatkozol arról, hogy 2017. november 1-jén nem volt POS-terminálod. Ez a kedvezmény pénzforgalomtól független, mindenkinek jár!

Kérdésed maradt?

Több információra van szükséged?
Add meg telefonszámodat, és kollégánk visszahív.

Visszahívást kérek
Fizetési Pont

A Fizetési Pont terminál elfogadja:

Telefonos ügyfélszolgálat

+36 (1) 577 4664

Munkanapokon
07:00-19:00-ig

Cégadatok

1027 Budapest, Kapás utca 6-12.
Cégjegyzékszám: 01-09-294972
Nyilvántartó: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Kövess minket