Fennakadást tapasztalsz a terminál működésében? Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető!

Mi is az a SoftPOS?

A Fizetési Pont SoftPOS alkalmazása egy okostelefonból vagy tabletből egy biztonságos bankkártyás fizetési terminált csinál, mely képes érintéses fizetési tranzakciók feldolgozására.

Milyen eszközre lesz szükséged?

Nem kell új eszközt beszerezned, egyszerűen használhatod a saját okostelefonodat vagy tabletedet a bankkártyás fizetések elfogadására.

Bármilyen típusú telefon használható?

A SoftPOS alkalmazás használatához egy legalább Android 8.0 operációs rendszert futtató, NFC-képes okostelefonra lesz szükséged. A jövőben tervezzük bővíteni a támogatott telefonok körét és más típusú, valamint régebbi telefonokra is elérhetővé tesszük majd az alkalmazást.

Hogyan működik?

Az okostelefonodra telepített alkalmazás segítségével meg tudod adni a fizetendő összeget, és amikor az alkalmazás azt kéri, a vevőd hozzáérinti bankkártyáját a telefonod hátuljához. Ezzel meg is történik a fizetés. A fizetésről szóló nyugtát pedig e-mailben vagy egy QR-kód segítségével tudod elküldeni a vevőnek.

Mekkora a legmagasabb összeg, amit ki lehet fizetni a SoftPOS-on keresztül?

A fizetést nem az összeg, hanem a bankkártya típusa határozza meg. Az okostelefonod segítségével a bankkártyák közül kizárólag érintéses fizetésre alkalmasakat tudsz elfogadni, a PIN-kód nélküli limitösszegig. Azon vevőid, akik saját okostelefonjukon beállított bankkártyájukat használják, összegkorlát nélkül vásárolhatnak. Az alkalmazás lehetővé teszi a PIN-kód megadását is, így 15.000 forintnál magasabb összeget is fognak tudni vevőid fizetni Neked.

Mást is tud az alkalmazás?

A SoftPOS alkalmazás a bankkártyás fizetési tranzakciók kezelésére alkalmas. A fizetési tranzakciókról naprakész, pontos statisztikákat és grafikonokat találsz az alkalmazásban, így könnyedén tudod követni, hogy ki, mikor és mennyi pénzt fizetett Neked!

Hogyan tudod megrendelni?

A Fizetési Ponttal való szerződéskötésedet követően megkapsz minden információt a SoftPOS telepítéséről, a regisztrációról és beüzemelésről. Miután beállítottad okostelefonodon az alkalmazást, már el is tudod kezdeni használni!

Kinek ajánljuk?

Alkalmas mindig úton lévő kereskedők, ügynökök, szolgáltatók, szállítócégek és üzletkötők számára.

 

TERMINÁLT SZERETNÉK >>

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>