A Fizetési Pont ősztől új fizetési megoldásokkal, többek között a SoftPOS alkalmazással segíti a vállalkozásokat a 2021. január 1-től kötelezővé váló elektronikus fizetés bevezetésében.

Mi is az a SoftPOS?

A Fizetési Pont SoftPOS alkalmazása bármilyen okostelefonból vagy tabletből egy biztonságos bankkártyás fizetési terminált csinál, mely képes érintéses fizetési tranzakciók feldolgozására.

Milyen eszközre lesz szükséged?

Nem kell új eszközt beszerezned, egyszerűen használhatod a saját okostelefonodat vagy tabletedet a bankkártyás fizetések elfogadására.

Bármilyen típusú telefon használható?

A SoftPOS alkalmazás használatához egy legalább Android 8.0 operációs rendszert futtató, NFC-képes okostelefonra lesz szükséged. A közeljövőben bővíteni fogjuk a támogatott telefonok körét és más típusú, valamint régebbi telefonokra is elérhetővé tesszük majd az alkalmazást.

Hogyan működik?

Az okostelefonodra telepített alkalmazás segítségével meg tudod adni a fizetendő összeget, és amikor az alkalmazás azt kéri, a vevőd hozzáérinti bankkártyáját a telefonod hátuljához. Ezzel meg is történik a fizetés. A fizetésről szóló nyugtát pedig SMS-ben vagy e-mailben tudod elküldeni a vevőnek.

Mekkora a legmagasabb összeg, amit ki lehet fizetni a SoftPOS-on keresztül?

A fizetést nem az összeg, hanem a bankkártya típusa határozza meg. Az okostelefonod segítségével kizárólag érintéses fizetésre alkalmas bankkártyákat tudsz elfogadni. Az alkalmazás azonban lehetővé teszi a PIN-kód megadását, így 15.000 forintnál magasabb összeget is tudnak vevőid fizetni Neked.

Mást is tud az alkalmazás?

A SoftPOS alkalmazás a bankkártyás fizetési tranzakciók kezelésére alkalmas. A fizetési tranzakciókról naprakész, pontos statisztikákat és grafikonokat találsz az alkalmazásban, így könnyedén tudod követni, hogy ki, mikor és mennyi pénzt fizetett Neked!

Hogyan tudod megrendelni?

A Fizetési Ponttal való szerződéskötésedet követően megkapsz minden információt a SoftPOS telepítéséről, a regisztrációról és beüzemelésről. Miután beállítottad okostelefonodon az alkalmazást, már el is tudod kezdeni használni!

Kinek ajánljuk?

Alkalmas mindig úton lévő kereskedők, ügynökök, szolgáltatók, szállítócégek és üzletkötők számára.

KÖVESS MINKET