A Fizetési Pont okos POS termináljai a bankkártyás fizetés biztosítása mellett még sokkal több szolgáltatást nyújtanak Neked és vevőidnek. Az értéknövelt szolgáltatások segítségével vevőid kényelmesebben tudják mindennapi dolgaikat intézni, Te pedig extra bevételhez jutsz!

 

Mobiltelefon egyenlegének feltöltése

Vásárlóid a Fizetési Pont terminálon keresztül kényelmesen, akár bevásárlás közben is feltölthetik bármely kártyás Telekom, Telenor, Vodafone mobilegyenlegüket.
Feltöltésenként akár 100 forint jutalékot is fizetünk neked!

Nézd meg, hogyan működik!

 

Csekkbefizetés

A csekkbefizetés olyan értéknövelt funkció, amellyel vásárlóid könnyedén kiegyenlíthetik közmű és egyéb számláikat bankkártyás fizetéssel. Kizárólag a Fizetési Ponttal szerződött szolgáltató partnerek által kiállított számlákat tudnak így befizetni.
Csekkbefizetési tranzakciók után akár 100 forint jutalékot is fizetünk neked!

Vevőid így tudnak csekket befizetni!

 

PRÍMA kupon értékesítés

A Príma Kupon egy darab 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalacktöltet megvásárlására és annak ingyenes kiszállítására feljogosító kupon, amellyel vásárlóid időt, pénzt és energiát takaríthatnak meg.
Minden egyes Príma Kupon értékesítése után 50 forint jutalékot fizetünk Neked!

Így értékesíts PRÍMA Kupont!

 

Kisösszegű készpénzfelvétel

A Fizetési Pont terminálon elérhető „KP KI” szolgáltatással az OFSZ bankkártyát használó vásárlóid készpénzt vehetnek fel számlájukról. A szolgáltatást akkor kérheti a vásárló, ha a készpénzfelvételt megelőzi egy OFSZ bankkártyával elvégzett (bármilyen összegű) vásárlás. Az ilyen esetben felvehető készpénz összege kártyánként legfeljebb 5.000 Ft.

Így tudsz készpénzt kiadni!

 

Ne feledkezz meg a 80.000 forintos állami támogatásról, amivel csökkentheted terminálod fenntartási költségét. Az értéknövelt szolgáltatások értékesítésével és az azért kapott jutalékkal kár 0 forintért is lehet POS terminál üzletedben.

Igényeld most POS terminálod 2020. augusztus 31-ig és még kedvezőbb feltételekkel juthatsz hozzá, gyorsan és egyszerűen a Fizetési Ponttól!

Meghosszabbítottuk POS terminál akciónakt 2020. augusztus 31-ig!

KÖVESS MINKET