Warning: include(/var/www/clients/client1/web3/web/wp-content/plugins/wp-security-audit-log/vendor/composer/../../classes/Upgrade/Upgrade_43000_To_44400.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web3/web/wp-content/plugins/duplicate-post/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/var/www/clients/client1/web3/web/wp-content/plugins/wp-security-audit-log/vendor/composer/../../classes/Upgrade/Upgrade_43000_To_44400.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /var/www/clients/client1/web3/web/wp-content/plugins/duplicate-post/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444
Újabb mérföldkő a Fizetési Pont életében a Winternational Gastro Fesztivál

Egy utolsó, kényeztető gasztrosétát tettünk a Winternational Gastro Fesztivál zárónapján, január 12-én, vasárnap. Nemzetközi kulináris különlegességek mellett beszélgettünk a kiállítókkal a Fizetés Pont POS termináljairól.

A Winternational Gastro Fesztivál a Fizetési Pont életében egy újabb mérföldkövet jelentett: cégünk először volt egy fesztivál hivatalos POS terminál szolgáltató partnere. A fesztivál zárónapján megkérdeztük a kiállítókat, hogy mit gondolnak a sárga POS terminálokról.

Örömmel hallottuk, hogy mind a 25 kiállító nagyon elégedett volt a bankkártyás fizetés lehetőségével, azon belül kiemelten a Fizetési Pont sárga POS termináljával.

„Mindenki szereti, hogy lehet kártyával fizetni. Tavasszal nyitunk egy új éttermet, oda is a Fizetési Pont terminálját szeretnénk megrendelni.” – mondta Full Fincsi foodtruck tulajdonosa.

A fesztiválokra rendszeresen kitelepülő Kings’ Marzipan House csapata kiemelte, hogy „ez a legjobb terminál, amivel eddig fesztiválon dolgoztak”.

A nemzetközi hálózattal rendelkező, mindenki által jól ismert Kolbice, akiknek több állandó üzlet mellett nagyon fontos a fesztiválokon való megjelenés, kiemelkedően jónak értékelték a Fizetési Pont terminálját, hiszen a működtetése gördülékeny és stabil.

„ A terminálnak köszönhetően sokkal nagyobb volt a forgalmunk, mint eddig bármelyik hasonló rendezvényen, ahova kitelepültünk” – állapította meg a JING Kínai Herbál Likőr magyarországi értékesítési vezetője.

A Fizetési Pont sárga POS termináljainak ez volt az első fesztiválja, de biztosak vagyunk benne, hogy nem az utolsó.

Keresd több, mint 20 000 terminálunkat országszerte!

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>