Warning: include(/var/www/clients/client1/web3/web/wp-content/plugins/wp-security-audit-log/vendor/composer/../../classes/Upgrade/Upgrade_43000_To_44400.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web3/web/wp-content/plugins/duplicate-post/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444

Warning: include(): Failed opening '/var/www/clients/client1/web3/web/wp-content/plugins/wp-security-audit-log/vendor/composer/../../classes/Upgrade/Upgrade_43000_To_44400.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /var/www/clients/client1/web3/web/wp-content/plugins/duplicate-post/vendor/composer/ClassLoader.php on line 444
Fizess bankkártyával a Winternational Gastro Fesztiválon - Fizetési Pont

Megnyitott a Winternational Gastro Fesztivál a Vajdahunyad várában. Egészen január közepéig várják az érdeklődőket a világ téli konyháinak ételeivel, italaival, melyeket idén bankkártyával is megvásárolhatnak a látogatók a Fizetési Pont jóvoltából.

Exkluzív környezetben, a Városligetben, a Vajdahunyad vára kertjében várja a gasztronómia iránt érdeklődőket a Winternational Gastro Fesztivál. 25 kiállító mutatja be a világ téli konyháinak ételeit és italait a látogatóknak egészen január közepéig. Az idei év különlegessége, hogy a Fizetési Pont sárga POS termináljain minden kiállítónál lehet bankkártyával fizetni.

A Fesztiválon kiállító legkisebb manufaktúrák és mikro vállalkozások is könnyedén tudják bankkártya elfogadással bővíteni állandó szolgáltatásaikat, hiszen Fizetési Pont POS termináljai a legkisebb vállalkozások számára is azokat az előnyöket nyújtják, amiket más szolgáltatók kizárólag a nagyvállalatoknak biztosítanak.

Az egy érintéssel történő fizetést biztosító Fizetési Pont POS terminálok segítségével gyorsabb kiszolgálást biztosítanak a kiállítók a látogatók számára, akik így rövidebb sorban állás után kaphatják meg a kiszemelt finomságokat.

KÖVESS MINKET

add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?>